CARPE BLOG

  • Kasım 04, 2023

    Animeler, Japonya’ya ait özel bir çizim sanatı ile oluşturulan animasyon ve karikatür türüdür. Fransızca’dan alınmış bir sözcüktür. Japon kökenli bir sanat eseri olan animeler kendine has çizim yöntemleri ile çizilir.

    Anime: Japon Kültürüne Yolculuk
  • Kasım 03, 2023

    İç dekorasyonda günümüzde her yıl çeşitli trendler ortaya çıkıyor ve evlerimizi şekillendirecek yenilikçi tasarımlar kendini geliştiriyor. 2024 yılı birçok farklı trendi bir fikir etrafında birleştirmeyi hedefliyor. Tasarımcılar desen ve formları ön plana çıkartarak iyi ve keyifli bir yaşam tarzı ortaya koymayı hedefliyor.

    Ev Dekorasyonunda 2024 Trendleri: Yeni Yılda Evinize Renk Katın!
  • Kasım 01, 2023

    Harajuku sokak modası, ismini Tokyo’da bulunan Harajuku semtinden alır. Bu giyim tarzı, 1980 yılında, çeşit çeşit kafe ve giyim mağazalarının bulunduğu renkli bir sokak olan Omotesando sokağının pazar günleri belediye kararıyla araba trafiğine kapatılmasıyla birlikte ortaya çıkmaya başladı.

    Renklerin Büyüsü: Harajuku Sokak Stili!
  • Ekim 31, 2023

    Hippi yaşam tarzı, toplumsal normlara yönelik özgür bir ifade olarak karşı bir kültür olarak ortaya çıkmıştır. Hippilere göre dünya, üzerinde yaşayan her türlü varlığa eşit bir şekilde aittir. Apolitik bir dünya görüşü ortaya koymuşlardır. Hippiler özgür ruhları ile birlikte kendilerine asla sınır koymadıkları gibi kuralları ve yetkileri reddederek komün hayatını savunurlar.

    Hippi Stilini Yaşa: Renkli Kıyafetler, Özgür Ruh!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR