CARPE BLOG

  • Aralık 02, 2023

    Dijital dünyanın sürekli olarak evrim geçirdiği bir çağda yeni terimler ve sanatsal akımlar ortaya çıkmaktadır. Bu akımlardan biri de “E-girl” trendi. “Electronic girl” kelimesinin kısaltılmış hali olan E-girl, internetle iç içe olan genç kadınları tanımlamak için kullanılıyor. Neredeyse tamamen internet üzerinde şekillenen bir kültürü temsil ediyor.

    Dijital Sanatın Yeni Yüzü: E-Girl Hareketi!
  • Aralık 01, 2023

    Fairycore stili, sosyal medyada parlayan ve özellikle gençler arasında büyük ilgi uyandıran bir moda akımıdır. Doğanın büyülü atmosferinden ilham alarak tasarlanmış bir moda akımı olan Fairycore, özellikle ilkbahar ve sonbahar gibi ılıman mevsimlerde, doğanın canlı renklerinin ve huzur veren dokularının ön plana çıktığı zamanlarda tercih edilir.

    Moda ve Masalsı Dokunuşların Buluşma Noktası: Fairycore!
  • Kasım 30, 2023

    Coquette giyim tarzı zaman içerisinde değişse de zamanın ötesine geçerek varlığını sürdürüyor. 18. ve 19. yüzyılın zarafetini günümüz trendleriyle birleştiren bu tarz sizleri adeta bir zaman yolculuğuna çıkarmaya davet ediyor.

    Dantel ve Fiyonk Zarafeti: Coquette Stili!
  • Kasım 29, 2023

    Barbiecore, son dönemde moda dünyasına yepyeni bir soluk getiren ve birçok insanın ilgisini çeken bir stil akımıdır. Bu akım ismini dünya genelinde çokça ilgi gören ve sevilen Barbie bebeklerinden almıştır. Barbie bebeklerinin sevimli ve neşeli hallerini taklit eder.

    Pembenin Büyülü Dünyası: Barbiecore Makyajı!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR