CARPE BLOG

  • Kasım 23, 2023

    Son yıllarda sürekli gelişen makyaj dünyasındaki trendler sosyal medyada paylaşılan videolar ile beraber hızla büyüyor. Özellikle moda ve kozmetik sektörü söz konusu olduğunda Tiktok’un bu trendlere yön verdiğini belirtebiliriz.

    Makyaj Sanatında Tiktok Trendleri!
  • Kasım 22, 2023

    Doğal taşlar, mücevher ya da süs eşyası olarak tasarlanmak üzere kullanılabilen, kesilip cilalanabilen veya bir şekilde işlenebilen bir organik madde çeşididir. Değerli taşlar nadir bulunan bir güzelliğe ve dayanıklılığa sahip olurlar. Birçok farklı doğal taş çeşidi bulunur. Bunların her birinin yaşantımıza etkisi taşın cinsine göre farklılık gösterir.

    Doğanın Zarafeti: Doğal Taşlar!
  • Kasım 21, 2023

    Slugging, Kore’de başlayarak Tiktok aracılığıyla tüm dünyaya yayılan bir cilt bakım trendidir. Son dönemlerde adından sıklıkla söz ettiren ve hakkında yorumlar yapılan Slugging birçok kişinin cilt bakım rutinleri arasına girerek yerini almıştır. İnternet ortamında birçok kişinin videolar çekerek destek olduğu ve kendi ciltlerinde denediği bu akım Koreli kadınların sahip olduğu pürüzsüz cilt görünümünü elde etmenize yardımcı olmayı vaat ediyor.

    Slugging ile Cildinizi Besleyin!
  • Kasım 20, 2023

    Eğlence ve macera hayatınızın vazgeçilmezlerinden biriyse hem yerel hem de dünya çapında düzenlenen birçok festival sizlerin de ilgisini çekebilir. Müzik, eğlence, oyun, yemek ve çeşitli aktivitelerden çok daha fazlasını vadeden birçok farklı festival organizasyonu bulunur. Dünyanın ve Türkiye’nin en büyük festivallerini inceleyerek hangisinin sizi cezbedeceğini öğrenebilir, hangisine katılmak isteyeceğinizi keşfedebilirsiniz.

    Eşsiz Festival Deneyimlerinin Büyüsüne Katıl!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR