CARPE BLOG

  • Kasım 18, 2023

    Parizyen ya da Parisian kavramı Paris’li ya da Paris’e ait olan anlamına geliyor. Bu kavram Parisli kadınlar başta olmak üzere tüm Fransız kadınlarının yaşam tarzlarından giyimine kadar bütün bir stili ifade eder. Parisli kadınların moda kültüründen esinlenerek ortaya çıkmış bir akımdır.

    Modanın Kalbi: Parizyen Stili!
  • Kasım 17, 2023

    Sonbahar, doğanın altın sarısı, bakır tonları, yeşilin uyumu ve renk paletinde yumuşak geçişlere sahip bir mevsimdir. Sonbaharın gelişiyle birlikte doğada bulunan renk paletindeki en sıcak tonlarla uyumlu makyajlar ortaya çıkıyor.

    Sonbaharın Büyüsü: En Yeni Makyaj Trendleri!
  • Kasım 16, 2023

    Toplumları nesilden nesile aktaran ve günümüze taşıyan insan topluluklarına “kuşak” ismi verilmektedir. X, Y ve Z kuşaklarının üyeleri kendi içlerinde birbirlerine benzer moda trendlerini deneyimleyerek ortak alışkanlıklar kazanmışlardır. Bu kuşaklar arasında giyim tarzları konusunda bazı zamanlar çatışmalar yaşanmıştır.

    X, Y, Z Kuşaklarının Moda Haritası!
  • Kasım 15, 2023

    Hiphop müzik tarzı 1970’li yıllarda Afro-Amerikan getto çocuklarının bir isyan şekli olarak ortaya çıkmıştır. Günümüzde tüm sınırları aşan ve son derece geniş bir kitleye hitap eden hiphop yüksek ritimli beatlerin yanı sıra insanları etkileyecek sözleri ile ön plana çıkıyor. Ortaya çıktığı ilk andan itibaren özellikle gençlerin beğenisini kazanan bu müzik türü birçok farklı konuyu ele alıyor.

    Sokağın Ritmi: Hiphop Giyim Tarzı!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR