CARPE BLOG

  • Kasım 28, 2023

    “Kolejli stili” olarak da bilinen preppy stili, lise ve üniversite yıllarını modaya taşıyor. Baklava desenli kazaklar, blazer ceketler, ekose etekler, saç bantları, loafer ayakkabılar preppy stili denilince akla ilk gelen parçalardan. Başlangıçta yüksek statünün göstergesi olan bu giyim tarzı moda dünyasına girerek zamanla günlük hayatımıza da dahil olmuştur.

    Preppy Stil Rehberi: Geleneksel ve Şık Bir Stil Deneyimi!
  • Kasım 27, 2023

    Yırtık kot pantolonlar, modanın evriminde iz bırakmış parçalardan biridir. Yırtık kotun tarihi, 19.yüzyılın sonlarına kadar uzanıyor. O dönemden bu yana moda dünyasında çeşitli dönemlerde yeniden şekillenmiştir. İngiltere’nin ünlü yayın organı Independent’in aktardığına göre, bu cesur giyim tarzının kökeni oldukça ilginç bir geçmişe sahip.

    Sokak Stili İkonu: Yırtık Kotun Tarihi
  • Kasım 25, 2023

    Tütsülük, tütsülerin kolay kullanımını sağlayan ve genellikle ahşap malzemelerden üretilen farklı tasarımlara sahip araçlardır. Tütsülükler, yaktığınız tütsünün notalarının doğru bir şekilde çıkması için kullanılan önemli ekipmanlardandır. İyi bir tütsülük sayesinde yaktığınız kokular dengeli bir şekilde yayılır, uzun süre kalıcı koku sağlar ve hızlı sönmez.

    Tütsü Çeşitleri ile Anın Tadını Çıkart!
  • Kasım 24, 2023

    “Black Friday” terimi Amerika Birleşik Devletleri’nde, Şükran Günü’nü takip eden cuma günü için kullanılan bir terimdir. ABD’de Kasım ayının son haftasına denk gelen ve kutlanan en önemli bayramlardan biri olan Şükran Günü, aynı zamanda Noel ve yeni yıl kutlamalarının da başlangıcı olarak görülür. Uzun bir kutlama dönemi yaşanır.

    Black Friday: İndirim Avı Başlasın!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR