CARPE BLOG

  • Kasım 14, 2023

    Makyaj dünyası, tarihi süreçte sürekli olarak değişim ve gelişim göstermiştir. Geçmişten ilham alan birçok makyaj türü de bugünkü popüler makyaj trendleri halini almıştır. Belirli ikonik makyajlar popüler oldukları eski dönemden ilham alarak günümüzde tekrar canlanma şansı bulmuş ve modern detaylarla bütünleşmiştir. Makyaj tutkunları için klasikleşen görünümlerin yanı sıra farklı bir tarz yaratarak kullanıcılara alternatifler sunmuşlardır. Her bir makyaj trendi geçmişin estetik değerlerini günümüz güzellik standartları ile birleştirerek eşsiz ve etkileyici makyajlar yapmanıza olanak sağlar.

    Geçmişin Makyaj Modasını Yeniden Keşfet!
  • Kasım 13, 2023

    Hem bahar hem de kış aylarında kullanılabilen ve günlük kombinlerin favorisi haline gelen hoodieler üst giyimde ön plana çıkan parçalar arasında yerini aldı.

    Hoodie, genellikle kapüşonlu olan genellikle pamuklu ya da yumuşak malzemelerden üretilen bir üst giyim ürünüdür. Hoodie, kullanan kişiye genellikle sıcaklık, rahatlık ve tarz vaat eden ve kendi stilinize uygun kombinler yaratabileceğiniz bir parçadır. Kapüşonlar, başın üst kısmını örten ve genellikle ayarlanabilir bir ip veya lastik bantlarla kapatılabilen özellikli tasarımlara sahiptir.

    Kapüşonlu Konfor: Hoodie Zamanı!
  • Kasım 11, 2023

    Bohem stil özgürlüğü, yaratıcılığı ve mistik bir atmosferi yansıtır. Özgün bir tarzı yansıtan bohem stilin kıyafetten aksesuara her türlü parçaya etkisi olmuş durumda. Özellikle giyimde özgür bir ruh haliyle rahatlığı ve farklılığı seven kişiler kombinlerinde bohem parçaları tercih etmektedir.

    Bohem Ruhunu Giyimine Yansıtarak Fark Yarat!
  • Kasım 10, 2023

    70’li yılların modası olan monokrom tarzı yeni sezonda da yükselişe geçmiş durumda. Özellikle kadın giyim modasında etkili olan bu tarz kendine özgü bir stile sahiptir. Bu akım kıyafette renk uyumu temelinde birçok detayı barındırır. Tek renk, iki zıt renk ya da belirgin desenler kullanılarak oluşturulan kombinler bu tarzı yansıtır.

    Tek Renk Giyim Şıklığı: Monokrom Stili!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR