CARPE BLOG

  • Kasım 09, 2023

    Tütsü, yakıldığında etrafa dumanı ile birlikte hoş kokular yayan maddedir. Tarihi dünya üzerinde birçok bölgede çok eski dönemlere dayanır. Tütsüler, dini, estetik, meditasyon, manevi enerji ve kültürel sebepler gibi birçok amaç için kullanılabilir. Yaktığınız tütsüler söndükten sonra bile uzun saatler kalıcı kokusunu hissedebilirsiniz.

    Tütsü ile Ruhunu Canlandır!
  • Kasım 08, 2023

    Sosyal medya, günümüzde güzellik ve makyaj dünyasını büyük ölçüde etkileyen bir platformdur. Sosyal medyada hızla trend haline gelen makyaj stilleri genellikle kısa sürelerde popülerlik kazanarak dünya çapında geniş kitlelere yayılır.

    Sosyal Medyanın Renkli Dünyası: İkonik Makyaj Trendleri!
  • Kasım 07, 2023

    K-pop hem dünyada hem Türkiye’de son yıllarda oldukça popüler bir hale gelmiş durumda. 2018’den beri hızlı bir ivme kazanarak yükselen Kore müzik tarzı çeşitli konseptlere sahip sahne şovları, dansları, enerjileri ve giyim tarzlarıyla dünya çapında birçok kitlenin ilgisini çekmekte.

    K-pop: Müziğin Ritmiyle Dans Et!
  • Kasım 06, 2023

    Doğada kendiliğinden oluşan ve çeşitli birtakım işlemlerden geçirilerek kullanıma uygun hale getirilen taşlara doğal taş adı verilir. Fakat doğada kendiliğinden bulunan her taş doğal taş olarak değerlendirilemez. Bir taşın doğal olabilmesi için çeşitli mineraller içermesi, parlaklığı, kırılganlığı ve ayırt edici bir güzelliği olması gerekir.

    Doğadan Gelen Sanat: Doğal Taşlar!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR