Hair Removal Tool
Hair Removal Tool

İpli Pratik Yüz Kıl Kaş Bıyık Alma Aparatı

İndirim Oranı : %33 İndirim
Fiyat : 59,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 39,90 TL(KDV Dahil)

SİZİN İÇİN 

Ipli Pratik Yüz Kıl Kaş Bıyık Alma Aparatı ile basit bir cımbız kadar kullanımı kolay, cımbızdan 10 kat daha hızlı ve etkilidir.  

Bir seferinde tek tüy alabilen cımbızların aksine, iple tüy alma aleti bir seferinde tam bir sıra tüyü alır.

 

ÜRÜN KULLANIM: 

Ürün geldiğinde üzerinde ipin nasıl takıldığını göstermek amaçlı demo ipi bulunmaktadır.

Bu ipi hemen değiştirerek kullanabilirsiniz. Lütfen dikkat :İple tüy alma aletni üst kısmı aşağıya bakacak şekilde tutun.

Üst uçlardan soldakindeki ip kanalına ipin boncuğunu geçirin ve aynı taraftaki alt uca doğru ipi uzatın. Boncuğun sıkı bir şekilde durduğundan emin olun.

İpi çapraz bir şekilde uzatmayın fazla gerilmesine sebep olur ve düzgün takamazsınız.Soldaki alt uçtaki kanala ipi takın alt uçların ortasındaki metal kancadan ipi geçirin ve sağ alt uçtaki kanala ipi takın.

(ipi kesinlikle makaradan geçirmeyin makara sadece kıskacın hareketi içindir)ipi sağ üst uca doğru uzatın ve diğer uçtaki ipin üzerinden birkaç kez dolayın.ipi doladıktan sonra boncuklu kısmı sağ üst uca geçirin.

Ipin yeterli sıkılıkta olmasına dikkat edin.İple tüy alma aletinin tutma yerlerinden bastırıp bir kez açıp kapatın.İple tüy alma aleti ip gerginken en iyi şekilde çalışacaktır.

Eğer ip yeterince gergin değilse bir veya birkaç kez daha dolayabilirsiniz. Iple tüy alma aleti artık size pürüzsüz bir cilt vermek üzere kullanıma hazırdır.

 

ÜRÜN BİLGİSİ  

Ürün ölçüsü:11.4 cmpaket içeriği:1 adet tüy alma aleti10 adet yedek ipkullanım kitapçığı1 adet sipariş vermeniz durumunda 1 adet " iple tüy alma aleti" gönderilecektir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR