CARPE BLOG

  • Şubat 07, 2024

    Sevgililer Günü, her yıl 14 Şubat'ta kutlanan özel bir gün olarak karşımıza çıkar. Aşkın en güzel ve en romantik şekilde kutlandığı bu gün, sevdiklerimize duygularımızı ifade etmenin harika bir fırsatıdır. Tabii ki, Sevgililer Günü'nü kutlarken stil ve moda da önemli bir rol oynar. Özellikle çiftler için bu gün, özenle seçilmiş ve uyumlu kombinlerle taçlanır.

    Tarzınızı Sevgiyle Tamamlayın: Sevgililer Günü İçin Kombin Önerileri
  • Şubat 05, 2024

    Moda dünyası her yıl yeni bir soluk alırken, trendler podyumları şenlendirip modaseverlerin kalbini çalmaya devam ediyor. Gözlerimizi merakla çevirdiğimiz podyumlarda, her mevsimde kendine özgü bir tarz belirlenirken, ışıltılı ve cesur bir geri dönüş yapmak üzere olan bir trendi daha radarımıza aldık: Metalik renkler!

    Stilinizi Metalik Kombinlerle Zirveye Taşıyın!
  • Şubat 02, 2024

    Sevgililer Günü, romantizmin doruk noktasına ulaştığı, aşkın en güzel duygularının paylaşıldığı özel bir gün. Bu anlamlı günde sevdiğiniz kişiye duygu dolu bir sürpriz yapmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz! Sevgililer günü, yalnızca bir hediye almak değil, aynı zamanda partnerinize olan sevginizi özel bir şekilde ifade etme fırsatını da sunuyor.

    Aşkınızı Kutlamak İçin Harika Fikirler: Sevgililer Günü Hediyeleri!
  • Ocak 31, 2024

    Moda dünyası, zaman içinde dönemsel trendlerle şekillenirken, bazı moda akımları zamana meydan okur ve kendilerini her dönemde yeniden keşfeder. 70'ler modası da kuşkusuz bu özel kategorideki ikonlardan biridir. Bu dönemin karakteristik özellikleri, bugün bile stil sahibi olanların gardıroplarında kendine sağlam bir yer buluyor.

    Vintage Şıklık: 70'ler Modasının Büyüsü
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR